Неділя, 28.04.2024, 06:45 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід



Головна » 2008 » Березень » 25
ПОЛОЖЕННЯ
про конкурсний відбір розробників документації із землеустрою для підготовки до продажу земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації, у 2008 році


1. Загальні положення

1.1. Це Положення визначає процедуру конкурсного відбору розробників документації із землеустрою Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями в областях, м. Києві і Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (далі - державні органи приватизації) у разі, якщо вартість виконання робіт менше 50 тисяч гривень.

1.2. У цьому Положенні наведені нижче терміни вживаються у такому значенні:

розробники документації із землеустрою - юридичні та фізичні особи, які отримали ліцензії на проведення робіт із землеустрою відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності";

претендент - розробник доку ... Читати далі »
Просмотров: 1375 | Добавив: ifgeozem | Дата: 25.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0

Одеса занепокоєна не на жарт. Причиною для хвилювань став новий генеральний план міста, який визначає розвиток на чверть століття наперед. Із січня його виставлено на огляд городян. На знак протесту проти побаченого найактивніші громадяни вийшли на вулиці. Діло дійшло не тільки до пікетів, а й до перекриття доріг та бійок. Городяни спробували навіть приступом узяти кабінет начальника управління архітектури й містобудування. Та так, що для їхнього втихомирення викликали міліцію.

Мер міста Едуард Гурвіц за підсумками обговорення генплану вкотив догани чиновникам від архітектури. Але розтривожений вулик продовжує гудіти. Після того, як знайомство з головним містобудівним документом подовжили до кінця березня, дедалі більше стає охочих заглянути в майбутнє Одеси. Головне запитання: «Що буде з моїм будинком?»


Знайомст ... Читати далі »
Просмотров: 1122 | Добавив: ifgeozem | Дата: 25.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0

Ставка орендної плати за 1 га землі, в межах населеного пункту, зокрема в містах: Івано-Франківську - 1883 грн, Яремче - 1800 грн, Калуші - 1131 грн. і, для порівняння, 94 грн - у Коломиї. Середня орендна ставка по області - 450 грн. Про це 21 березня поінформував на засіданні колегії облдержадміністрації її голова Микола Палійчук, -повідомив ЗІК.

Губернатор назвав орендні показники за землю (під кафе, ресторани, АЗС. - ЗІК.) ще чотирьох районів Городенківського - 155 грн за 1 га, Богородчанського - 140 грн, Тисменицького - 93 грн, Тлумацького - 23 грн.

Ставка оренди поза населеними пунктом у місті Яремче становить 658,8 грн; у Надвірнянському - 127 грн, Долинському - 93 грн, Богородчанському - 82 грн, і Коломийському - 3,77 грн.

Наголосивши на тому, що ставка оренди не може становити менше 3% грошової оцінки землі, губернатор дав доручення головам РДА і міст обласного значення - насамперед провести грошову оцінку земель (у кого не зроблено), проан ... Читати далі »
Просмотров: 1121 | Добавив: ifgeozem | Дата: 25.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0