Вівторок, 19.03.2024, 11:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід



Головна » 2008 » Березень » 20
21 березня засідатиме колегія Івано-Франківської облдержадміністрації. У порядку денному 4 питання, серед яких “Про хід виконання програми земельної реформи в області до 2010 року”. Про це 19 березня ЗІКу повідомили в ОДА.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України Петро Данилюк прозвітує членам колегії облдержадміністрації як погашається заборгованість до бюджету Пенсійного фонду України, начальник управління спорту Роман Вірастюк - про забезпечення організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2008 року, начальник управління культури Володимир Федорак - про стан виконання обласної програми “Теплий заклад культури Прикарпаття на 2007-2010 роки”.

Доповідачем земельного питання (щодо виконання програми земельної реформи, розрахованої до 2010 року. - ЗІК.) буде заступник начальника головного управління земельних ресурсів в області Ярослав Спасів, оскільки начальник цього управління Юрій Добро вольський, призначений на цю посаду лиже ти ... Читати далі »
Просмотров: 1131 | Добавив: ifgeozem | Дата: 20.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0

В Івано-Франківській області державні акти на право власності на земельні ділянки оформили 138 825 власників, що становить 68,3% від кількості прикарпатців, котрі отримали сертифікати на земельну частку (пай). 24 433 державних актів не видано їх власникам через відсутність в останніх коштів на сплату вартості їх виготовлення та державної реєстрації, не оформлення спадщини тощо. Про це 20 березня ЗІКу повідомили в Івано-Франківській ОДА.

За січень-лютий поточного року державні акти на право власності на земельну ділянку виготовили 414 власників.

Найвищий відсоток видачі державних актів на право власності на земельні ділянки, взамін сертифікатів на право на земельні частки (паї), в Снятинському (96,6%), Коломийському (86,1%), Богородчанському (78%) районах. Низькими є ці показники в Рогатинському (50,9%), Галицькому (43,7%) та Рожнятівському (24,8%) районах .

У стадії розробки -державні акти на право власності на земельні ділянки 51 389 громадян, що ... Читати далі »
Просмотров: 1125 | Добавив: ifgeozem | Дата: 20.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0

Мешканці Угринова звинуватили війта в махінаціях із земельними паями і почали підготовку до референдуму про недовіру.

Більше сотні мешканців сусіднього з Івано-Франківськом села Угринів зійшлися в неділю, 16 березня, на збори біля сільського Народного Дому. Люди тримали саморобні транспаранти з написами "Прокуратура прикриває земельний дерибан в Угринові!", "В селі продано всі землі запасу!", "Орденоносець Терешкун, поверни землю пайовикам!" тощо. Однак пан Роман Терешкун, угринівський сільський голова, цих вимог не побачив. Він начебто був аж так заклопотаний організацією вечора пам'яті Великого Кобзаря, що не спромігся навіть відкрити для односельців приміщення клубу. Учасники зібрання терпляче відстояли на сходах понад три години.
Вони кажуть, що їм нікуди вже поспішати. Усе життя ці люди тяжко відпрацювали в місцевому колгоспі, отримали за це, врешті, частки розпайованої колгоспної землі. І лише недавно пайовики дізналися, що сільський голова розпорядився їхніми ділянкам ... Читати далі »
Просмотров: 1258 | Добавив: ifgeozem | Дата: 20.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0

19.03.08 відбулася нарада у заступника міського голови Я. Яцишина з питань інвентаризації земельних ділянок в районі Хриплинської інвестиційно-промислової зони, на якій були присутні представники Хриплинської сільської ради, міського управління земельних ресурсів та ДП «Карпатське підприємство геодезії, картографії та кадастру». На нараді було вирішено найближчим часом завершити інвентаризацію земельних ділянок ХІПЗ та оформити результати в електронно-картографічній формі із доступною системою пошуку земельних ділянок за їх кодом та ім’ям власника, що в свою чергу дасть можливість підвищити привабливість ХІПЗ перед потенційними інвесторами, шляхом структурування наявної інформації про земельний потенціал інвестиційно-промислової зони.

Виконком Iвано-Франкiвської мiської ради
Просмотров: 1112 | Добавив: ifgeozem | Дата: 20.03.2008 | Рейтинг: 0.0/0