Субота, 20.04.2024, 15:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід



Головна » 2008 » Квітень » 09
На обсуждение депутатов Ивано-Франковского горсовета вынесена схема детального планирования четырех земельных участков, расположенных на окраине областного центра.
По информации заместителя начальника управления строительства и архитектуры мэрии Игоря Чолия, утвердить ее предполагается на ближайшей апрельской сессии местного парламента. Чиновник рассказал «ДС», что первый надел находится в районе запроектированной улицы Молодежной, которая будет проложена от площади Независимости через улицу Пстрака и до новой улицы Промышленной. «Общая площадь этого земельного надела составляет 8,25 га, на которых планируется возвести 250 тыс. кв. м жилья и объекты общественного назначения (45 тыс. кв. м)», — уточнили в муниципалитете.
Второй участок, предназначенный для возведения жилмассива, тоже находится в районе пока еще не существующей улицы Карпатской протяженностью 3,1 км, которая по проекту должна соединиться с Набережной им. Стефаника. По словам г-на Чолия, площадь этого надела соста ... Читати далі »
Просмотров: 1361 | Добавив: ifgeozem | Дата: 09.04.2008 | Рейтинг: 0.0/0

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 309/2008
Про зупинення дії положення постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2008 року №90


Кабінетом Міністрів України 22 лютого 2008 року видано постанову №90 «Деякі питання проведення земельних аукціонів».

Названою постановою Кабінет Міністрів України з метою реалізації статті 82 Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» та статті 124 Земельного кодексу України, зокрема, затвердив Порядок проведення земельних аукціонів (пункт 1). Цим Порядком визначено процедуру підготовки, організації та проведення земельних аукціонів для продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або права на їх оренду, крім земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації.

За Основним Законом держави Кабінет Міністрів України здійснює повноваження, визначені Конституцією та з ... Читати далі »
Просмотров: 1134 | Добавив: ifgeozem | Дата: 09.04.2008 | Рейтинг: 0.0/0

Під такою назвою вже втретє в Ужгороді відбулася міжнародна науково-практична конференція - на базі готельного комплексу «Візит». Організували захід Головне управління земельних ресурсів у Закарпатській області та Географічний факультет УжНУ за активної участі ДП «Закарпатський геодезичний центр», ДП Закарпатський «Інститут землеустрою», Закарпатської обласної спілки землевпорядників, Закарпатського відділу Українського географічного товариства та обласної організації Товариства лісівників України.

Всього у роботі конференції взяли участь 44 науковці та практики з геодезичних підприємств, науково-дослідних та проектних інститутів, лісо- та землевпорядних організацій, вищих навчальних закладів. До Закарпаття прибули також гості з Чехії та Швейцарії (Швейцарсько-український проект розвитку лісового господарства в Закарпатт ... Читати далі »
Просмотров: 1574 | Добавив: ifgeozem | Дата: 09.04.2008 | Рейтинг: 3.0/1