П'ятниця, 19.04.2024, 22:06 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Березень » 14 » В Надвірнянському районі правоохоронці перевірили дії одного з сільських голів
10:12
В Надвірнянському районі правоохоронці перевірили дії одного з сільських голів
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 24 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 2 згвалтування, 5 крадіжок, 4 шахрайства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 19 злочинів. Двічі з протизаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. Задокументовано 2 злочини економічного спрямування.
Співробітники калуської міліції учора за «гарячими слідами» затримали підозрюваного у вчиненні квартирної крадіжки. Зловмисник, пошкодивши вхідні двері, проник до чужої оселі та викрав побутову техніку і золоті вироби на суму близько 4 тисяч гривень. Наразі 40-річний мешканець Калуша, якого підозрюють у злодійстві, перебуває під вартою.
В Івано-Франківську розкрито крадіжку з салону автомобіля. У викраденні грошей та особистих речей господаря машини обґрунтовано підозрюється 28-річний житель Рогатинського району.
Майже 2 кілограми меленої макової соломки учора вилучили калуські оперативники. Наркосировину було виявлено за місцем проживання 32-річної мешканки райцентру.
А в обласногому центрі правоохоронці затримали 34-річного місцевого чоловіка, у якого вилучили півтора грама синтетичного наркотику амфетаміну.
В Надвірнянському районі міліція перевіряє дотримання законності в діях одного з сільських голів. За попередніми даними, 41-річний посадовець використовує не за призначенням кошти сільської ради та незаконно розподіляє землю.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України
в Iвано-Франкiвськiй областi



Правда.if.ua
Переглядів: 1153 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0