П'ятниця, 29.03.2024, 05:28 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Березень » 10 » Другої суботи березня своє професійне свято відзначають працівники землевпорядної служби
11:29
Другої суботи березня своє професійне свято відзначають працівники землевпорядної служби
Шановні працівники землевпорядної служби Прикарпаття!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем землевпорядника України.

Ми цінуємо вашу працю та професіоналізм у здійсненні державного управління земельними ресурсами, становленні та розвитку усіх форм господарювання.

Сучасний етап реформування земельних відносин ставить перед землевпорядною службою нові відповідальні завдання. Серед яких: формування ефективного землекористування, розмежування земель державної і комунальної власності, грошової оцінки земель населених пунктів та встановлення їх територіальних меж, удосконалення державного управління і контролю за охороною та використанням земельних ресурсів. Втілення в життя гарантій права власності на землю законодавчо закріплює земельні відносини, сприяє стабільному розвитку галузі сільського господарства.

Переконані, що ваша сумлінна і наполеглива праця сприятиме раціональному використанню та охороні землі, яка є одним з найбільших багатств України.

Бажаємо вам міцного здоров'я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди та нових творчих звершень у справі збереження та примноження нашого безцінного багатства на благо процвітання рідної України!

Голова облдержадміністрації Микола Палійчук

Голова обласної ради Ігор Олійник

Івано-Франківська обласна державна адміністрація
Переглядів: 1112 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0