Середа, 24.04.2024, 10:50 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Квітень » 21 » Директор обласної філармонії про своє звільнення
16:36
Директор обласної філармонії про своє звільнення
В Івано-Франківську знову розгорівся скандал довкола обласної філармонії. Ярославу Собко, яка зараз очолює заклад, попередили про можливе звільнення з посади.

Термін контракту Ярослави Собко добігає кінця 19 червня і продовжено не буде. Так заявили теперішньому директору в управлінні культури. Тож Я. Собко вже зараз вирішила висловити своє обурення з цього приводу і зробити кілька голосних заяв, що стосуються філармонії.

Перш за вона вважає, що зняти з посади її хочуть через дві земельні ділянки, якими володіє філармонія. На одній з ділянок вже зараз ведеться добудова нових приміщень філармонії. Втім Я. Собко каже що після її звільнення добудову віддадуть під банк. Крім того, не до кінця зрозуміла ситуація зі створенням симфонічного оркестру, який повинен вже в вересні з’явитися при філармонії. Ярослава Собко рішуче проти створення такого оркестру, адже в філармонії ітак бракує фінансування і місця.

Неважко передбачити, що незалежно від того, залишиться на посаді теперішній директор, чи на його місце поставлять когось іншого, проблем в філармонії менше не стане, тріщини, що з’явилися в фундаменті будинку не затягнуться, та й фінансування навряд чи збільшиться.




Правда.if.ua
Переглядів: 1154 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0