П'ятниця, 10.05.2024, 04:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Квітень » 8 » Микола Палійчук зобов’язав обласну архітектуру розібратись із фактами незаконного будівництва в області
18:44
Микола Палійчук зобов’язав обласну архітектуру розібратись із фактами незаконного будівництва в області
На щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації голова ОДА Микола Палійчук дав доручення обласній архітектурі розібратись з фактами незаконного будівництва та не допускати більше таких випадків у майбутньому. За словами голови ОДА в області спостерігається тенденція: „Будують хто де хоче, і хто як хоче. Винних в кінці кінців немає – платять два штрафи по 180 грн і узаконюють будівництво через суд. Для чого в нас тоді діють відповідні контролюючі служби?”

Микола Палійчук своїм розпорядженням зобов’яже обласне та районні управління архітектури провести обстеження відповідних територій в області, виявити факти самовільного незаконного будівництва та взяти такі об’єкти на контроль. Власників незаконних будов будуть штрафувати згідно із законом на 50% від вартості будови, а саму будову зносити. В області не повинно бути хаотичного незаконного будівництва, контролюючі органи повинні належно виконувати свою роботу, вважає голова облдержадміністрації.

Під час оперативної наради керівники відповідних структурних підрозділів доповіли Миколі Палійчуку про ситуацію в медичній, освітній, культурній та спортивній галузях. На нараді заслухали також ситуацію із станом весняно-польових робіт в області.

прес-служба ОДА

ТРК Вежа
Переглядів: 1126 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0