Четвер, 25.04.2024, 13:40 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Квітень » 8 » Івано-Франківське обласне управління земельних ресурсів просить журналістів бути точнішими
18:30
Івано-Франківське обласне управління земельних ресурсів просить журналістів бути точнішими
Упродовж останніх днів у засобах масової інформації публікуються повідомлення про стан проведення грошової оцінки земель населених пунктів Івано-франківської області.

До Асоціації «Земельна спілка України» надійшов лист головного управління земельних ресурсів у Івано-Франківській області, в якому уточнюється інформація щодо проведення грошової оцінки земель. Наводимо текст листа повністю, без скорочень та правок.


У зв'язку із численними публікаціями на різноманітних інформаційних порталах не коректної та відверто перекрученої, невірної інформації про стан проведення грошової оцінки земель населених пунктів у Івано-Франківській області головне управління земельних ресурсів у Івано-Франківській області інформує про наступне.

На виконання Програми земельної реформи Івано-Франківської області до 2010 року, затвердженої рішенням Івано-Франківської обласної ради від 12.03.04 № 332-10/2004 станом на 21.03.08 на території області з 804 населених пунктів, проведено грошову оцінку земель 617 населених пунктів, що складає 77 % від загальної кількості.

Робота з нормативної грошової оцінки земель 59 населених пунктів знаходиться в стадії виготовлення.

Для завершення робіт з проведення нормативної грошової оцінки земель в області на сьогоднішній день залишилося провести оцінку 128 населених пунктів.

В подальшому просимо шановних журналістів інформацію подібного характеру уточнювати в головному управлінні земельних ресурсів у Івано-Франківській області. Сподіваємося на плідну співпрацю.

Головне управління земельних ресурсів у Івано-Франківській області

Земельна спілка України
Переглядів: 1795 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0