П'ятниця, 26.04.2024, 02:55 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід



Головна » 2007 » Лютий » 27
Будівництво в Івано-Франківську буде припинено на невизначений термін, якщо земельні питання не пройдуть на сесії міської ради

Сьогодні о 9:00 під стінами міської ради пройде попереджувальна акція протесту працівників будівельної галузі обласного центру.

Про це 26.02.07 на прес-клубі заявив голова президії “Асоціації працівників будівельної галузі міста Івано-Франківська” Ярослав Бартків. Він зауважив, що останнім часом фракції міської ради своїми політичними амбіціями намагаються дестабілізувати ситуацію в будівельній галузі. Зокрема, запропоновано не вносити в порядок денний блок земельних питань, а якщо ці питання і будуть винесені на розгляд сесії, то вони будуть їх безпідставно блокувати або знімати з голосування.

Представники будівельної галузі прогнозують, що при такому розвитку подій на невизначений час буде припинено будівельний процес у місті, що тягне за собою непоступлення коштів до бюджету, втрати права на працю кваліфікованих будівельників, які знову будуть зм ... Читати далі »

Просмотров: 1387 | Добавив: ifgeozem | Дата: 27.02.2007 | Рейтинг: 0.0/0

21 лютого перші заступники Голови Держкомзему Кулініч В.В. і Калюжний М.Н., заступник Голови Комітету Яцук І.П. та начальник управління ринку й оцінки земель Горбатович С.М. взяли участь у слуханнях з питання законодавчого забезпечення ринку земель в Україні. Слухання відбулися на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Заступник Голови Держкомзему Вовк А.І. взяв участь у засіданні Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, на якому розглянуто проекти Законів України:

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання земельних відносин» (реєстр. № 2864) - прийнято рішення направити законопроект на доопрацювання;

«Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обмежень» (реєстр. № 2597) - законопроект не підтримано.

Також цього дня заступник Голови Держкомзему Яцук І.П. взяв участь у засіданні Комітету з п ... Читати далі »

Просмотров: 1567 | Добавив: ifgeozem | Дата: 27.02.2007 | Рейтинг: 2.0/2