П'ятниця, 26.04.2024, 01:22 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Лютий » 27 » Будівництво в Івано-Франківську буде припинено на невизначений термін
05:20
Будівництво в Івано-Франківську буде припинено на невизначений термін
Будівництво в Івано-Франківську буде припинено на невизначений термін, якщо земельні питання не пройдуть на сесії міської ради

Сьогодні о 9:00 під стінами міської ради пройде попереджувальна акція протесту працівників будівельної галузі обласного центру.

Про це 26.02.07 на прес-клубі заявив голова президії “Асоціації працівників будівельної галузі міста Івано-Франківська” Ярослав Бартків. Він зауважив, що останнім часом фракції міської ради своїми політичними амбіціями намагаються дестабілізувати ситуацію в будівельній галузі. Зокрема, запропоновано не вносити в порядок денний блок земельних питань, а якщо ці питання і будуть винесені на розгляд сесії, то вони будуть їх безпідставно блокувати або знімати з голосування.

Представники будівельної галузі прогнозують, що при такому розвитку подій на невизначений час буде припинено будівельний процес у місті, що тягне за собою непоступлення коштів до бюджету, втрати права на працю кваліфікованих будівельників, які знову будуть змушені шукати роботу за кордоном.

інформ.служба ТРК ''ВЕЖА''

Переглядів: 1387 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0