П'ятниця, 19.04.2024, 07:06 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Лютий » 27 » Минулого тижня Держкомзем активно попрацював з Комітетами Верховної Ради
01:26
Минулого тижня Держкомзем активно попрацював з Комітетами Верховної Ради
21 лютого перші заступники Голови Держкомзему Кулініч В.В. і Калюжний М.Н., заступник Голови Комітету Яцук І.П. та начальник управління ринку й оцінки земель Горбатович С.М. взяли участь у слуханнях з питання законодавчого забезпечення ринку земель в Україні. Слухання відбулися на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Заступник Голови Держкомзему Вовк А.І. взяв участь у засіданні Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, на якому розглянуто проекти Законів України:

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання земельних відносин» (реєстр. № 2864) - прийнято рішення направити законопроект на доопрацювання;

«Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обмежень» (реєстр. № 2597) - законопроект не підтримано.

Також цього дня заступник Голови Держкомзему Яцук І.П. взяв участь у засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, на якому розглянуто проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення вимог земельного законодавства» (реєстр. № 2875) - на прохання Мінприроди розгляд законопроекту перенесено до завершення реорганізації Держкомзему.

Заступник Голови Держкомзему Радченко К.Г. взяв участь у засіданні Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, на якому розглянуто проекти Законів України:

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання земельних відносин» (реєстр. № 2864) - прийнято рішення відхилити законопроект;

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення вимог земельного законодавства» (реєстр. № 2875) - розгляд перенесено до отримання висновку науково-експертного управління Верховної Ради України.

Перший заступник Голови Держкомзему Калюжний М.Н. взяв участь у засіданні Комітету з питань економічної політики щодо розгляду проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обмежень» (реєстр. № 2597) - прийнято рішення підтримати законопроект.

© Держкомзем України

Переглядів: 1564 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 2.0/2