Четвер, 25.04.2024, 13:18 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Березень » 14 » Кабінет Міністрів затвердив порядок використання бюджетних коштів
19:15
Кабінет Міністрів затвердив порядок використання бюджетних коштів
Кабінет Міністрів затвердив порядок використання бюджетних коштів для проведення земельної реформи

1. Порядок визначає механізм використання у 2007 році коштів, передбачених Мінприроди у державному бюджеті за бюджетними програмами "Проведення земельної реформи" і "Збереження, відтворення та забезпечення раціонального використання земельних ресурсів" (далі - бюджетні кошти).

2. Розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня є Держкомзем, який згідно з планами заходів щодо проведення земельної реформи, збереження, відтворення та забезпечення раціонального використання земельних ресурсів (далі - плани заходів) здійснює розподіл бюджетних коштів.

3. Бюджетні кошти використовуються відповідно до переліку робіт згідно з додатком з урахуванням таких пріоритетних напрямів, на реалізацію яких виділяється не менш як 80 відсотків загального обсягу коштів:

оновлення планово-картографічних матеріалів;

виготовлення бланків державних актів на право власності на земельну ділянку та на право постійного користування земельною ділянкою;

проведення грошової оцінки земель державної власності;

розмежування земель державної власності;

проведення вишукувальних робіт, розроблення проектної документації та здійснення будівництва і реконструкції протиерозійних та гідротехнічних споруд, рекультивації порушених земель.

4. Визначення обсягів робіт за бюджетними програмами здійснюється відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації, розробленої згідно з вимогами нормативних документів (державних стандартів, технічних умов, державних будівельних норм та інших установлених законодавством норм і правил).

5. Зведений план заходів затверджує Мінприроди.

6. Держкомзем доводить в установленому порядку до відома його територіальних органів відомості про обсяги фінансування робіт, на підставі яких розробляються плани заходів, які затверджує Держкомзем.

7. Бюджетні кошти використовуються територіальними органами Держкомзему у першу чергу для погашення кредиторської заборгованості за минулі роки, взятої на облік у територіальних органах Державного казначейства.

8. Територіальні органи Держкомзему спрямовують кошти на закупівлю зазначених у плані заходів робіт на підставі платіжних доручень та підтвердних документів (договорів, актів виконаних робіт).

9. Операції з використання бюджетних коштів здійснюються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками, затвердженого Державним казначейством.

10. Держкомзем подає Мінприроди:

щокварталу до 15 числа наступного місяця інформацію про стан використання бюджетних коштів для узагальнення та надіслання її не пізніше 20 числа зазначеного місяця Мінфіну;

після закінчення бюджетного року звіт про використання бюджетних коштів для надіслання Мінфіну до 1 лютого 2008 року.

Держкомзем України

Переглядів: 1254 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0