Середа, 24.04.2024, 20:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Березень » 5 » 10 березня - День землевпорядника!
18:37
10 березня - День землевпорядника!
Шановні працівники і ветерани землевпорядної служби України!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем землевпорядника!

Винятковість значення цього дня, що всьоме відзначається в Україні, закріплена вашою наполегливістю та високим професіоналізмом. Завдяки вашій самовідданій праці, мудрості та принциповій громадянській позиції за останні роки в нашій державі відбулися докорінні зміни у становленні нової системи земельних відносин та землеустрою.

Нинішній етап земельної реформи ставить перед вами нові важливі завдання: активно удосконалювати законодавчу базу, впроваджувати визначені чинним законодавством засади регулювання земельних відносин, ефективно реалізовувати державну політику ринкових економічних перетворень. Від відповідальної і професійної роботи працівників землевпорядної служби значною мірою залежить раціональне використання найкращих у світі вітчизняних чорноземів, збереження їх для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендарів.

Переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться запровадити інноваційні заходи розвитку галузей економіки, удосконалити систему управління земельними ресурсами, завершити проведення інвентаризації та грошової оцінки земель, сформувати законодавче поле повноцінного сучасного ринку земель, забезпечити капіталізацію земельних ресурсів, що в кінцевому підсумку підвищить інвестиційну привабливість, підніме земельні відносини на якісно новий рівень.

Упевнений, що ви з честю впораєтеся з покладеними на вас завданнями. Ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі стануть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики.

Земля - наше основне національне багатство, яке перебуває під особливою охороною держави. Це наша святиня, годувальниця, невичерпне джерело натхнення українського народу. Державна земельна політика - це ключ до вступу України в європейські та світові інституції співпраці.

Тож бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди та нових творчих звершень у справі збереження та примноження нашого безцінного багатства на благо процвітання рідної Вітчизни!

Добра і щастя вам та вашим родинам!

З повагою

Голова Держкомзему України М.Я. Сидоренко

Держкомзем України

Переглядів: 2860 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 1.0/1