Четвер, 28.03.2024, 23:56 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Березень » 1 » Вийшов у світ перший цьогорічний номер "Землевпорядного вісника"
12:20
Вийшов у світ перший цьогорічний номер "Землевпорядного вісника"
Головною темою цього номера є аукціони. Досить актуальними й цікавими є публікації про Волинські стандарти земельних аукціонів та про досвід рівненчан. Андрій Мартин, старший викладач кафедри земельного кадастру Національного аграрного університету, розповідає про те, яких змін зазнає землевпорядна освіта. Олександр Канаш, завідувач відділу екології і землекористування ДП «Головний науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», презентує схему-карту природно-сільськогосподарського районування України.

Сотні гектарів пішли за водою. А скільки зникне ще? Про ці та інші проблеми розмірковують на сторінках журналу начальник управління землеустрою, моніторингу та охорони земель Держкомзему Юрій Альбощий та начальник Чернівецького обласного головного управління земельних ресурсів Юрій Ямнюк.

У рубриці «Наука і практика» відомі фахівці і вчені Іван Калинич, Степан Савчук та Корнелій Третяк друкують цікаву і змістовну розвідку про супутникову систему спостережень як елемент ефективного управління земельними ресурсами.

Директор ДП «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Йосип Дорош продовжує тему про структурно-логічну модель формування обмежень у використанні земель.

Своїм баченням щодо удосконалення плати за землю ділиться доктор економічних наук, завкафедри міжнародних фінансів та європейської інтеграції Українського державного університету економіки і фінансів Міністерства фінансів України Іван Якушик.

Молодий спеціаліст відділу моніторингу діяльності територіальних органів Держкомзему Леся Глущенко розповідає про своє стажування і перше знайомство з невідомою їй країною - Тайвань…

У «Юридичній службі» вміщені запитання-відповіді. Публікуються також офіційні документи.

Нагадуємо: ще не пізно передплатити наступні номери журналу, який цього року виходить один раз на два місяці.

© Держкомзем України

Переглядів: 1651 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0