Четвер, 28.03.2024, 18:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Серпень » 23 » Голова Держземагентства Ігор Яцук привітав землевпорядників з Днем незалежності України
17:02
Голова Держземагентства Ігор Яцук привітав землевпорядників з Днем незалежності України
Шановні землевпорядники, усі, хто працював і нині працює у сфері земельних відносин! Від імені центрального апарату Агентства і від себе особисто щиро вітаю вас з Днем незалежності України!

У цьому величному святі переплелися всі наші мрії та сподівання - жити в незалежній суверенній державі. Цей знаменний день став поворотною віхою в історії розвитку України, могутнім стимулом для єднання, натхненної праці заради миру та добробуту в нашому демократичному суспільстві.

24 серпня найулюбленіше національне свято не тільки тому, що ми є господарями на своїй щедрій і багатій дарами землі - це свято, без перебільшення, символізує працелюбність нашого народу, який з діда-прадіда працює на нивах українського лану, а отже символізує дух свободи та незалежності.

Отже, вітаючи з цим прекрасним святом, бажаю вам, шановні колеги-землевпорядники, міцного здоров'я, великого оптимізму, натхнення, успіхів у праці в ім`я зміцнення та процвітання нашої молодої країни. Нехай любов до рідної землі й надалі надихає вас на добрі справи в ім'я майбутніх поколінь.

З великим святом Незалежності!

З повагою
Голова Держземагентства Ігор Яцук

Державне агентство земельних ресурсів України'
Переглядів: 1313 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0