П'ятниця, 29.03.2024, 17:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Серпень » 23 » Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!
15:51
Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!
Прийміть щирі вітання від "Товариства геодезистів та землевпорядників Прикарпаття" з Днем незалежності України — найбільшим національним святом

Від усього серця вітаємо Вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, добра і благополуччя в родині. Нехай день прийдешній принесе Вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна.

Нехай Ваш бізнес принесе Вам ще більші прибутки, а Ваша праця покращить добробут Ваших родин, що безумовно знайде своє відображення на рівні життя в нашій країні. Ми в свою чергу сподіваємось на подальшу взаємовигідну співпрацю.









Переглядів: 1227 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0