Вівторок, 23.04.2024, 19:25 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Лютий » 4 » «Земельна спілка України» пропонує підтримку всім, кого незаконно позбавлено ліцензій
10:31
«Земельна спілка України» пропонує підтримку всім, кого незаконно позбавлено ліцензій

Ліцензійні умови провадження господарської діяльності щодо проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт, які затверджено наказом Держкомзему від 05.08.2009 р. № 423 штучно унеможливлюють подальшу роботу землевпорядних і землеоціночних підприємств. В результаті не продуманих, не фахових керівних рішень регулятора, більш ніж 3 тис. підприємств галузі, в тому числі і підприємства державної форми власності, не мають можливості виконувати свої зобов’язання перед замовниками робіт, не порушуючи при цьому діюче законодавство.


«Земельна спілка України» неодноразово відзначала, що нові Ліцензійні умови можуть спричинити повну зупинку роботи землевпорядних підприємств. Нажаль, керівництво Держкомзему не бажає дослухатися до думки професійних землевпорядників-практиків і продовжує здійснювати курс на знищення землевпорядної галузі, як такої.

Зважаючи на зазначене, Асоціація «Земельна спілка України», яка діє в інтересах своїх членів, серед яких велика кількість землевпорядних і землеоціночних підприємств, вважає за необхідне вжити всі законні заходи щодо захисту інтересів членів Асоціації і протистояння свавіллю регулятора. Асоціація неодноразово зверталася до різних органів влади, громадських організацій і знайшла підтримку з боку відповідальних державних посадовців, для яких інтереси держави та її народу стоять значно вище особистих кар’єрних амбіцій.

Асоціація «Земельна спілка України» пропонує свою підтримку всім підприємствам, яким незаконно або за надуманими приводами було відмовлено у видачі ліцензій на виконання землевпорядних, землеоціночних робіт.

«Земельна спілка України» готова відстоювати законні інтереси та права землевпорядних підприємств в державних органах влади, надати юридичну підтримку, підготувати відповідні позови до суду та здійснити їх супровід.

Пропонуємо всім керівникам землевпорядних підприємств, які вважають, що їх підприємствам було незаконно відмовлено в отриманні або подовженні ліцензій на виконання землевпорядних, землеоціночних робіт, звертатися до «Земельної спілки України» за адресою електронної пошти
koshyl@zsu.org.ua

Категорія: Законодавство | Переглядів: 1552 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 5.0/1