П'ятниця, 19.04.2024, 05:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Липень » 14 » Вітаємо з призначеням
12:08
Вітаємо з призначеням
Результати конкурсу на заміщення вакантних посад начальника Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області та начальників територіальних органів Держгеокадастру в Івано-Франківській області нижчого рівня, який відбувся у Держгеокадастрі 8 липня 2015 року

До участі у конкурсному відборі допущено 32 кандидати на заміщення вакантних посад. У конкурсі взяли участь 29 кандидатів, 3 – не з'явилися.

За результатами письмового іспиту 20 кандидатів успішно склали іспит та були допущені до співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад.

Рішенням конкурсної комісії від 09.07.2015 за результатами письмового іспиту та співбесіди з кандидатами із 18 територіальних органів Держгеокадастру в Івано-Франківській області відібрано 3 особи для зайняття вакантних посад начальників територіальних органів Держгеокадастру в Івано-Франківській області.

В 15 територіальних органах Держгеокадастру в Івано-Франківській області жоден з кандидатів не рекомендований конкурсною комісією для зайняття вакантних посад.

Начальник Управління Держгеокадастру у Калуському районі
Юрас Михайло Іванович

Начальник Відділу Держгеокадастру у Богородчанському районі
Прокопів Анатолій Іванович

Начальник Відділу Держгеокадастру у Снятинському районі
Пішак Микола Іванович


Рішення конкурсної комісії може бути оскаржене Голові Держгеокадастру протягом трьох днів після ознайомлення з цим рішенням.
Категорія: Регіональні новини | Переглядів: 1299 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0