Субота, 27.04.2024, 07:57 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Січень » 11 » Юлія Тимошенко вручила акти землекористування мешканцям Київщини
12:25
Юлія Тимошенко вручила акти землекористування мешканцям Київщини

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко під час робочої поїздки на Київщину вручила 3 тисячі безоплатно оформлених актів на право власності на земельні ділянки жителям населених пунктів Броварського, Бориспільського, Баришівського, Переяслав-Хмельницького та Яготинського районів Київської області.

Юлія Тимошенко зауважила, що загалом по країні на кінець 2009 року Уряд видав 1 мільйон безкоштовно оформлених актів. Водночас Прем’єр-міністр зазначила, що загалом потрібно видати 6,5 мільйонів таких актів.

Юлія Тимошенко запевнила, що Уряд доведе до логічного завершення справу з видачею актів землекористування і усім, хто має право на отримання цього документу, його видадуть безкоштовно.

„Передайте усім, хто не отримав акт, що ми доведемо справу до завершення. 2-3 місяці – і вся країна матиме земельні акти, видані безкоштовно”, - наголосила Глава Уряду.

Коментар  Моя Земля: а закони України, нормативно-правові акти КМУ та Держкомзему хіба передбачають, що державний акт вручає землевласнику Прем"єр-міністр України? Якщо ні, то слід згадати принаймні Конституцію, яка чітко і однозначно каже: "Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України" (ч.2 ст.19).
Категорія: Постанова уряду № 844 | Переглядів: 1204 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0