П'ятниця, 26.04.2024, 12:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Квітень » 1 » Голова Верховної Ради України привітав працівників і ветеранів геологічної та топографо-геодезичної галузей України з професійним святом
18:28
Голова Верховної Ради України привітав працівників і ветеранів геологічної та топографо-геодезичної галузей України з професійним святом
Геологам, топографам, картографам і геодезистам України

Щиро вітаю працівників і ветеранів геологічної та топографо-геодезичної галузей України з професійним святом - Днем геолога.

Ваша самовіддана повсякденна праця в непростих природних і соціально-економічних умовах спрямована на відкриття й освоєння нових мінерально-сировинних ресурсів задля забезпечення сталого розвитку держави, зміну умов буття та якісне переорієнтування суспільних перспектив поступу.

Зусиллями фахівців і науковців галузі проведені масштабні роботи з вивчення території України. За розмаїттям корисних копалин, запасами стратегічно важливої сировини Україна посідає гідне місце серед провідних країн світу. Досягнення українських геологів, топографів, геодезистів і картографів відомі далеко за межами нашої країни й користуються заслуженим визнанням у світі. На базі відкритих вами родовищ працюють тисячі підприємств з видобутку та переробки мінеральної сировини. Отримують всесвітнє визнання розробки вітчизняних фахівців в області регіонального вивчення територій, геофізичного дослідження надр, пошуків і розвідки паливно-енергетичних ресурсів, металевих і неметалевих корисних копалин, підземних вод, фундаментальної та прикладної науки.

Упевнений, високопрофесійна праця геологів, топографів, геодезистів і картографів і далі слугуватиме примноженню народного багатства, зростанню добробуту людей, залишатиметься вагомим внеском у розбудову сильної, незалежної та заможної держави.

Бажаю вам і вашим родинам творчої наснаги, нових відкриттів, міцного здоров´я, добра і благополуччя.

Володимир ЛИТВИН
Переглядів: 891 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0