Середа, 08.05.2024, 20:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Глава держави наголошує, що країні необхідна земельна реформа
16:11
Глава держави наголошує, що країні необхідна земельна реформа
Про це Віктор Янукович заявив, виступаючи на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ у Рівному.


«Я буду ініціювати найближчим часом земельну реформу, яка повинна встановити прозорість продажу землі, справедливі ціни», – сказав Президент, наголошуючи, що механізм ціноутворення на землю має бути ринковим.

Глава держави також висловився за доцільність проведення громадських слухань з питань земельної реформи, висловивши сподівання, що відповідна ініціатива також розпочне реалізовуватися вже найближчим часом.

Звертаючись до керівників місцевої влади, Глава держави звернув їхню увагу на важливість організації у регіонах системи допомоги інвесторам, за якої вони могли б швидко проходити процедури реєстрації, купувати землю під будівництво та отримувати на відповідних ділянках усі потрібні комунікації.

«Ми з вами свідомо, крок за кроком, повинні рухатися вперед, шляхом модернізації нашої країни», – сказав Віктор Янукович. У цьому контексті Президент особливо наголосив на важливості ефективної боротьби з корупцією.

На переконання Глави держави, йдеться про «купку чиновників, яка створила систему, що сьогодні принижує нашу країну і не дає їй розвиватися».

«З цим треба покінчити і на місцях, і в центрі», – резюмував Віктор Янукович.
Категорія: Законодавство | Переглядів: 964 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0