Середа, 17.04.2024, 00:22 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Серпень » 26 » Юлія Тимошенко: Уряд спрощує процедуру видачі актів землекористування на присадибні ділянки
16:18
Юлія Тимошенко: Уряд спрощує процедуру видачі актів землекористування на присадибні ділянки
Уряд впорядкує питання, пов’язані з оформленням та видачею на безоплатній основі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки. Про це Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила сьогодні, розпочинаючи засідання Уряду. 

«Ми сьогодні пропонуємо вашій увазі, на мій погляд, стратегічний документ – це спрощення всіх процедур видачі такого акта землекористування», - наголосила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко зазначила, що для отримання акт» громадянам достатньо буде подати заяву в сільську, селищну або міську раду на приватизацію такої ділянки, копію паспорта, ідентифікаційний код та рішення ради про виділення ділянки у власність.

Після цього, за словами Глави Уряду, через 30 днів громадянин отримає безкоштовно акт землекористування: «Ми беремо як Уряд під детальний контроль, щоб через 30 днів людина прийшла і отримала цей акт».

Юлія Тимошенко вважає, що спрощення процедур видачі актів землекористування дозволить 6,5 млн. громадян України отримати відповідні акти на вже приватизовані земельні ділянки, а також це ліквідує «величезний пласт корупції, який склався в цьому напрямку».

Управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ
Категорія: Законодавство | Переглядів: 967 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0