П'ятниця, 26.04.2024, 03:57 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 13 » Вітання Голови Держкомзему Олега Кулініча працівникам землевпорядної служби з нагоди професійного свята - Дня землевпорядника
11:09
Вітання Голови Держкомзему Олега Кулініча працівникам землевпорядної служби з нагоди професійного свята - Дня землевпорядника
Шановні працівники і ветерани землевпорядної служби України!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем землевпорядника, яке вже вдесяте відзначається в Україні й символічно приходить до нас з початком весни.

Цей день у календарі нам відведений для того, щоб ми могли проаналізувати і підсумувати зроблене, визначитися на майбутнє, сповна усвідомити ту роль і відповідальність, яка лежить на нас перед нинішніми і прийдешніми поколіннями.

Земля – це наше найбільше національне багатство, безцінний скарб, який ми покликані охороняти, відтворювати, берегти і розумно ним розпоряджатися.

Земельне реформування й утвердження нових земельних відносин торкаються інтересів чи не кожної української родини. Саме від наших дій і рішень часто залежить їхній душевний спокій, віра у справедливість, добробут.

Від вашого сумління, фаховості, принциповості, наполегливості залежить, як будуть захищені конституційні права та інтереси громадян, як сприйматиме й оцінюватиме народ ваше служіння йому.

Вітаю вас з цим весняним днем у календарі і бажаю, щоб поруч з вами завжди був ангел-охоронець, людська вдячність, шана і повага, а в серцях множилася любов до рідної землі і не згасало бажання зберегти її красу і щедрість для нащадків!

Здоров’я вам, добра, життєдайної енергії, земних щедрот і успіхів на професійній ниві!


Голова Держкомзему                                           Олег Кулініч

Державний комітет України із земельних ресурсів
Переглядів: 1721 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 5.0/1