П'ятниця, 29.03.2024, 07:44 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 28 » 17 грудня 2008 року відбулася нарада в Центрі державного земельного кадастру
13:53
17 грудня 2008 року відбулася нарада в Центрі державного земельного кадастру
17 грудня 2008 року відбулася нарада керівників регіональних та міських філій Центру державного земельного кадастру, які уособлюють та представляють Центр державного земельного кадастру по всій Україні, та керівництва центрального апарату підприємства на чолі з Генеральним директором В.В. Савицьким. 

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо роботи регіональних та міських філій Центру державного земельного кадастру, що виникли у зв’язку з економічно-фінансовою кризою, оговорена подальша єдина політика, що має бути спрямована на сталу роботу Центру державного земельного кадастру щодо створення Автоматизованої системи державного земельного кадастру та впровадження в Україні сучасного Державного реєстру прав на нерухоме майно та їх обмежень, вдосконалення земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Генеральний директор Центру державного земельного кадастру повідомив присутніх, що останні місяці роботи стали випробуванням для підприємства, але це дало змогу згуртуватися та спрямувати зусилля на вдосконалення роботи Центру державного земельного кадастру, покращення трудової дисципліни, звітності та прибутковості.

Присутні також заслухали виступи заступників генерального директора Центру державного земельного кадастру І.М. Долинського, О.С. Горобця та В.І. Кудіна, які закликали філії до тісної співпраці у вирішенні актуальних питань, що виникають в процесі роботи. 

Зокрема, заступник генерального директора І.М.Долинський зауважив, що основним позачерговим завданням Центру державного земельного кадастру є створення Автоматизованої системи державного земельного кадастру, яка забезпечить органи державної влади та місцевого самоврядування, громадян достовірною інформацією про землю. Також він наголосив на необхідності використання регіональними та міськими філіями Центру державного земельного кадастру програмних продуктів, створених департаментом інформатизації та Державного земельного кадастру. 

Заступник генерального директора О.С. Горобець наголосив на необхідності застосування філіями та їх структурними підрозділами при наданні послуг з ведення реєстру земель єдиних фінансових тарифів. Крім того, він розповів про випадки неправомірного вилучення контролюючими, судовими та правоохоронними органами земельно-кадастрових даних, оригінальних інформаційних носіїв і книг реєстрації. 

Заступник генерального директора В.І. Кудін розповів про виконання філіями землевпорядних та землеоціночних робіт та про отримання працівниками кваліфікаційних свідоцтв на проведення вказаних робіт. Також було наголошено на необхідності співпраці з територіальними органами земельних ресурсів, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування в частині виконання землевпорядних та землеоціночних робіт.

Виступаючими були відмічені філії, робота в яких ведеться на належному рівні, а саме: Запорізька, Дніпропетровська, Чернівецька, Донецька та Рівненська регіональні філії Центру державного земельного кадастру.

Обговорено шляхи допомоги філіям, роботу в яких визнано незадовільною.

Також присутні були ознайомлені з планом виконання робіт Центром державного земельного кадастру на 2009 рік та отримали інформацію фахівців з юридичних питань стосовно проведеної у 2008 році правової роботи та співпраці з Антимонопольним комітетом України; з кадрової політики підприємства щодо роботи, яка виконувалася кадровими службами Центру державного земельного кадастру протягом року, а також роз’яснення фахівців з комплексної системи захисту інформації.  

За результатами наради були прийняті рішення про створення Ради директорів Центру державного земельного кадастру та Всеукраїнської профспілкової організації на базі Центру державного земельного кадастру. 

Відділ інформаційного забезпечення,
зв’язків з громадськістю та міжнародних відносин
Центр державного земельного кадастру
Переглядів: 1024 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0