П'ятниця, 26.04.2024, 02:44 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Вересень » 14 » Кабмін пропонує ввести кримінальну відповідальність за штучне утворення земельної ділянки
15:56
Кабмін пропонує ввести кримінальну відповідальність за штучне утворення земельної ділянки

Кабмін пропонує ввести кримінальну відповідальність за штучне утворення земельної ділянки

У Верховній Раді України 11 вересня ц.р. зареєстровано проект Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” (реєстр. №3134), розроблений Держкомземом. Законопроект, що пропонується до розгляду, стосується встановлення відповідальності за штучне утворення земельної ділянки без оформлення відповідної дозвільної документації.

Як зазначається у пояснювальній записці до законопроекту, метою цього законодавчого акта є встановлення адміністративної та кримінальної відповідальності за самовільне штучне утворення земельної ділянки шляхом намиву, засипки чи іншим чином штучного утворення земельної ділянки без оформлення необхідної проектної документації та отримання дозволу на проведення таких робіт.

Із прийняттям законопроекту буде введено адміністративну та кримінальну відповідальність за самовільне штучне утворення земельної ділянки без відповідної дозвільної документації та буде створено ефективний механізм щодо припинення порушень земельного законодавства та усунення їх негативних наслідків.

Державний комітет України із земельних ресурсів
Категорія: Законодавство | Переглядів: 1160 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0