Четвер, 25.04.2024, 17:27 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Січень » 16 » Міністр Георгій Філіпчук представив нового Голову Держземагентства Володимира Воєводіна
12:11
Міністр Георгій Філіпчук представив нового Голову Держземагентства Володимира Воєводіна
14 січня Міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчук представив колективу Держземагентства новопризначеного Голову відомства - Володимира Воєводіна. Міністр наголосив на тому, що перед Держземагентством стоїть низка дуже важливих завдань, які новому керівникові разом з колективом доведеться вирішувати терміново. В першу чергу це стосується законодавчого вдосконалення сфери земельних відносин, зокрема, доопрацювання проектів Законів України, відсутність яких затримує запровадження ефективного ринку земель.

Георгій Філіпчук окреслив коло питань, які він вважає пріоритетними в діяльності Держземагентства та наголосив, що стратегічні напрямки роботи і Міністерства, й Агентства будуть виписані в програмі дій Уряду «Український прорив» та затверджені Верховною Радою. Міністр подякував колишньому Голові Держземагентства Ігорю Яцуку за роботу і побажав успіхів його наступнику.

В свою чергу Володимир Воєводін запевнив Міністра, що в Держземагентстві працює професійний колектив, який забезпечить неухильне виконання завдань, спрямованих на реалізацію політики Уряду в сфері земельних ресурсів.

Довідково: Володимир Васильович Воєводін був призначений на посаду Голови Державного агентства земельних ресурсів України Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 36-р від 9 січня 2008 року.

Державне агентство земельних ресурсів України
Переглядів: 1382 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0