П'ятниця, 19.04.2024, 17:00 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Травень » 21 » Голова Держземагентства Ігор Яцук привітав науковців з професійним святом
18:23
Голова Держземагентства Ігор Яцук привітав науковців з професійним святом
Завдяки наполегливій праці, творчому пошукові та подвижництву науковців Україна володіє могутнім науковим потенціалом.

Свою лепту у розвиток української науки вносять і фахівці Головного та регіональних науково-дослідних і проектних інститутів землеустрою. За роки своєї діяльності вами виконано значний обсяг землевпорядних робіт. Зокрема, розроблено наукові основи сучасного землеустрою, теоретичні засади сталого розвитку землекористування, теорію і методологію економічного обігу землі в Україні, теоретичні основи формування ринку землі та його інфраструктури, еколого-економічні основи оцінки землі тощо.

На основі ваших фундаментальних досліджень розроблено проекти трьох редакцій Земельного кодексу України, проекти Законів України "Про плату за землю", "Про оренду землі", "Про охорону земель", "Про землеустрій", "Про розмежування земель державної і комунальної власності", проект Загальнодержавної програми використання та охорони земель, земельні аспекти Національної екологічної мережі України та інші.

У розробках земельного законодавства, нормативно-правових актів Державне агентство земельних ресурсів України й надалі спиратиметься на ваші фундаментальні й пошукові дослідження у сфері земельних відносин.

Тож, вітаючи з професійним святом, сердечно бажаю вам здоров'я, добра, достатку, оптимізму, невтомності у творчих пошуках. Нових звершень вам і нових розробок!

З повагою

Голова Держземагентства І. П. Яцук

Державне агентство земельних ресурсів України

Переглядів: 1212 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 5.0/1