Середа, 08.05.2024, 20:00 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Травень » 16 » Міжрегіональна виставка-ярмарок «Будівництво. Благоустрій, Комфорт»
19:09
Міжрегіональна виставка-ярмарок «Будівництво. Благоустрій, Комфорт»
14-16 травня приміщенні Івано-Франківського обласного муздрамтеатру імені Івана Франка проходить Міжрегіональна виставка-ярмарок «Будівництво. Благоустрій, Комфорт», організована Торгово-промисловою палатою. Про це 15 травня повідомив власкор ЗІКу.

Як стверджують організатори, виставка насамперед розрахована на фахівців, хто займається сучасним будівництвом, благоустроєм. А ще одна її особливість – окремі фірми виставили свою габаритну продукцію на вулиці – будівельна техніка, котли, декоративні криниці чи стилізовані вози та діжки для вина тощо.

Загалом на Міжрегіональній виставці свою продукцію представили більше 40 підприємств, значна частка яких – прикарпатські. Це продукція будівельної індустрії, системи опалення, водопостачання та каналізації, пристрої для очищення вікон і підлоги, дверно-віконна продукція, все для ремонту, будівництва і благоустрою.

Ще одна особливість цьогорічної виставки – ярмарок земельних ділянок. За словами президента Торгово-промислової палати Василя Гуменюка, вони першими почали практикувати таку форму роботи; вже продано 20 ділянок, а загалом мають зібрані дані на 800 земельних ділянок у області та на Закарпатті.

Західна iнформаційна корпорація

Переглядів: 1241 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0