П'ятниця, 26.04.2024, 14:02 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Квітень » 27 » Голова Держземагентства Ігор Яцук провів нараду
15:50
Голова Держземагентства Ігор Яцук провів нараду
27 квітня відбулася нарада у Голови Державного агентства земельних ресурсів України Ігоря Яцука за участю начальників структурних підрозділів центрального апарату, голови Рескомзему АР Крим, начальників обласних, Київського та Севастопольського міських головних управлінь земельних ресурсів, начальника Держземінспекції, директора ДП «Інститут землеустрою», директора ГВП, директора ДП «Укрспецзем».

На нараді представлено перших заступників Голови Держземагентства Олександра Черпіцького та Юрія Олексієнка, заступника Голови Галину Яцишину, призначено на посади керівників кількох управлінь та самостійних відділів центрального апарату. Також представлено структуру Держземагентства.

Голова Агентства Ігор Яцук наголосив учасникам зібрання на пріоритетних напрямах діяльності очолюваного ним відомства.

Керівникам Держземінспекції, обласних, Київського та Севастопольського міських головних управлінь земельних ресурсів, державних підприємств, що належать до сфери управління Держземагентства, поставлені завдання щодо реорганізації діяльності підрозділів. Начальник відділу кадрів Агентства Ірина Хаменко поінформувала про порядок вирішення трудових відносин під час цього процесу.

На нараді начальник Закарпатського обласного головного управління земельних ресурсів Іван Калинич поінформував присутніх про службове відрядження до Швейцарії у складі української делегації на навчання з питань впровадження супутникової системи спостережень для державного земельного кадастру України на прикладі Закарпатського регіону.

Державне агентство земельних ресурсів України

Переглядів: 1223 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0