П'ятниця, 26.04.2024, 22:57 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Квітень » 27 » Львів'яни дбають про раціональне використання земель
10:42
Львів'яни дбають про раціональне використання земель
За словамизаступника начальника обласного головного управління земельних ресурсів Володимира Лиска, фінансування заходів Програми здійснюватиметься коштами, які надходять на спеціальний рахунок у зв'язку з вилученням сільськогосподарських угідь.

Цього року очікується 1млн. грн. таких надходжень. Кошти, що надійдуть, наголосив В. Лиско, використовуватимуться для сільськогосподарських потреб, поліпшення угідь тощо.

Обговорюючи проект Програми, голова постійної комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин Львівської облради Євген Буба запропонував прийняти його за основу. До наступного засідання члени комісії мають внести свої зауваження та пропозиції щодо пропорційного розподілу коштів між районами області.

Члени комісії також підтримали звернення начальника обласного головного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького щодо продовження до грудня поточного року терміну робіт із розмежування земель державної та комунальної власності Грибовицької сільської ради.

З метою більш прозорого й відкритого проведення аукціонів на території області, ширшого залучення потенційних покупців головному земельному відомству запропонованооперативно розміщувати на своїй web-сторінці інформацію про проведення аукціонів та про земельні ділянки, які виставляються на продаж.

Ухвалено також рішення про винесення кількох ділянок на продаж, зокрема на території Рясно-Руської сільської ради та смт Великий Любінь Городоцького району.

Державне агентство земельних ресурсів України

Переглядів: 1184 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0