П'ятниця, 26.04.2024, 23:03 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Квітень » 19 » Створюється Центр моніторингу, оцінки та прогнозу розвитку земельних відносин в Україні
09:59
Створюється Центр моніторингу, оцінки та прогнозу розвитку земельних відносин в Україні
Земельна спілка України створює Центр моніторингу, оцінки та прогнозу розвитку земельних відносин в Україні

Земельна спілка України створює Центр моніторингу, оцінки та прогнозу розвитку земельних відносин в Україні

Асоціація «Земельна спілка України» почала реалізацію проекту, метою якого є створення Центру моніторингу, оцінки та прогнозу розвитку земельних відносин в Україні.

Ініціатори створення Центру вважають, що без проведення системної роботи по прогнозуванню шляхів і аналізу можливих сценаріїв розвитку земельних відносин в країні в цілому, або в окремих регіонах зокрема, неможливо розробити обґрунтовану стратегію, план дій або лінію поведінки. Рішення, які приймаються виходячи лише з оцінки поточної ситуації, зазвичай, не є оптимальними і не враховують весь спектр можливих варіантів розвитку подій.

Задачею Центру, що створюється, є виконання комплексних аналітичних досліджень з метою отримання об’єктивної інформації про події та тенденції розвитку земельних відносин в державі в цілому і перспектив земельного ринку зокрема, а також побудова можливих сценаріїв розвитку подій. Для досягнення поставлених цілей, Центр буде працювати за такими напрямками:

Аналіз і оцінка законодавчих ініціатив у сфері земельних відносин і наслідків їх прийняття.

Виявлення ключових тенденцій і побудова найбільш вірогідних сценаріїв і довгострокових прогнозів розвитку земельних відносин як в державі у цілому, так і в окремих регіонах зокрема.

Розробка оптимальної стратегії розвитку земельних відносин в Україні.

Розробка конкретних рішень щодо діяльності Земельної спілки України в рамках розвитку земельного ринку, професійного співтовариства, а також всеукраїнського суспільно-політичного процесу.

Діяльність Центру буде спрямована на створення систематизованого уявлення всього спектру шляхів розвитку через організацію Системи моніторингу сценаріїв розвитку земельних відносин в Україні.

Результати досліджень Центру будуть висвітлюватись шляхом видання Моніторингів, а також в окремому розділі веб-сайту Земельної спілки України.

Земельна спілка України

Переглядів: 1146 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0