П'ятниця, 19.04.2024, 18:44 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2007 » Квітень » 4 » В Коломиї ажіотаж на землю
08:41
В Коломиї ажіотаж на землю
Джерело: Надія НІПЛЮХІНА, телеканал "НТК"
З початку року до міської ради вже надійшло майже 600 заяв від бажаючих отримати земельну ділянку. Торік - більше 2000 тисяч.

Щоб подолати чергу, земельна комісія засідає двічі на тиждень, від початку року таких засідань проведено 57. Закон передбачає розгляд заяв протягом місяця. Перед тим, як питання вивчатимуть на комісії воно має бути узгоджене всіма відповідними службами, тому затримок уникнути не вдається.

Земельна комісія міської ради не лише дає в оренду чи користування земельні ділянки фізичним та юридичним особам, а й розглядає спірні питання. "Найчастіша проблема, - каже С.Бучелюк, голова постійної комісії землекористування та охорони найвколишнього середовища Коломийської міської ради, - з якому ми зіштовхнулися це є неузгодженість меж між земелекористувачами..."

Бажаючих отримати земельну ділянку в Коломиї чимало. Попит переважає пропозиції, тому спеціалісти розробляють план нового житлового масиву на 279 земельних ділянок. Першочергово будуть отримувати ділянки пільгові категорії населення, що визначені законодавством України.

Коломия ВЕБ Портал

Переглядів: 1298 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0