Четвер, 18.04.2024, 20:01 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Січень » 25 » Юлія Тимошенко: Уряд і надалі наполегливо долатиме корупційні схеми у земельних питаннях
15:38
Юлія Тимошенко: Уряд і надалі наполегливо долатиме корупційні схеми у земельних питаннях
Видача безкоштовних земельних актів громадянам України це один з найголовніших кроків Уряду щодо подолання корупції у владі. Про це Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила під час робочої поїздки до Черкаської області.

«Те, що ми сьогодні з вами зібралися, щоб продемонструвати нашу волю у боротьбі з корупцією і видати безкоштовно земельні акти, ще раз говорить про те, що боротьба з корупцією є можливою. Можливо міняти закостенілі, старі корумповані правила. Можливо усувати від реальної влади бюрократію, яка бере хабарі. І саме приклад видачі земельних актів говорить про це», - зазначила Юлія Тимошенко.

Глава Уряду нагадала, що багато років прості люди для того, щоб отримати документи на свою законну земельну ділянку змушені були принижуватись і проходити «всі кола пекла».

За словами Юлії Тимошенко, поламати таку систему було вкрай важко. Вона відзначила, що іноді корупція буває настільки потужною, що навіть влади Прем’єр-міністра не достатньо: «Але зараз у нас є шанс довести цю справу до кінця і викоренити корупцію. Не легко міняти на краще країну, але ми будемо не українцями якщо зараз опустимо руки».


Управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ
Категорія: Постанова уряду № 844 | Переглядів: 1235 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 1.0/1