Вівторок, 16.04.2024, 16:43 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Січень » 25 » Юлія Тимошенко: Протягом трьох місяців в Україні буде завершено програму з видачі безкоштовних земельних актів
15:41
Юлія Тимошенко: Протягом трьох місяців в Україні буде завершено програму з видачі безкоштовних земельних актів
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що станом на сьогодні в Україні видано безкоштовно 1 млн. земельних актів, а протягом трьох місяців, у випадку, якщо до влади не повернеться мафія, буде видано всі 6 млн. земельних актів. Про це вона заявила під час робочої поїздки до Київської області.

За її словами, Уряд щотижня продовжуватиме видавати по 100 тис. земельних актів. Вона також повідомила, що на сьогодні лише у Київській області вже видано 57 тис. безоплатних актів на право власності на земельні ділянки.

Водночас Глава Уряду заявила, що видачі земельних актів чиниться шалений супротив, особливо у Донецькій та Луганській областях. «Сказати, що це земельна мафія – це нічого не сказати. Ми три місяці ламаємо їй хребет. Я звільнила вже більше 700 чиновників всіх рівнів у Держкомземі», – підкреслила Прем’єр-міністр.

Юлія Тимошенко заявила, що завершить програму з безкоштовної видачі земельних актів до кінця. «Якщо видано вже понад 1 млн. актів, – це значить, що система починає працювати, і це значить, що за три місяці ми для країни ці акти видамо повністю», – наголосила Глава Уряду.

Управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ

Категорія: Постанова уряду № 844 | Переглядів: 1112 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 1.0/2