Середа, 24.04.2024, 23:55 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Вересень » 13 » ГПУ затримала голову управління Держкомзему в Івано-Франківській області і заарештувала територію "Буковелю"
14:54
ГПУ затримала голову управління Держкомзему в Івано-Франківській області і заарештувала територію "Буковелю"
Генеральна прокуратура затримала начальника управління Державного комітету із земельних ресурсів у Івано-Франківській області Юрія Добровольського. Про це Українським Новинам повідомив представник Держкомзему.

"10 вересня ввечері затримали", - сказав він.

Накладено арешт також на земельні ділянки села Поляниця, де розташований гірськолижний курорт "Буковель".

Зі слів джерела, 8 вересня в офісі івано-франківського облуправління Держкомзему Генпрокуратура і співробітники київської міліції проводили обшук, в ході якого були вилучені всі системні блоки комп'ютерів.

Як повідомляли Ukranews, гендиректор "Буковеля" підтвердив, що в туристичному комплексі проводилися обшуки. З його слів, слідство цікавив "великий перелік документів щодо землевідведень на землі, на яких стоїть туркомплекс". Також він зауважив, що в будівництво туркомплексу були вкладені дуже великі гроші.

Нагадаємо, Добровольський раніше входив до керівництва "Буковеля", працював помічником нардепа від БЮТ Дмитра Шлемка. 4 липня Держкомзем тимчасово відсторонив Добровольського від виконання обов'язків начальника свого управління в Івано-Франківській області.


Українські Новини
Категорія: Регіональні новини | Переглядів: 1482 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0