П'ятниця, 29.03.2024, 14:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 9 » Глава Уряду закликала органи місцевого самоврядування допомогти громадянам України отримати державні акти на землю
10:30
Глава Уряду закликала органи місцевого самоврядування допомогти громадянам України отримати державні акти на землю
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко закликала представників органів місцевого самоврядування допомогти Уряду з безоплатною видачею громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки. "Давайте зробимо справжнє свято для наших громадян: візьмемо у них всі заяви на видачу земельних актів безкоштовно, віддамо їм протягом новорічних свят усе те, що заборгувала держава, і тоді ми з вами теж зможемо спокійно відсвяткувати", - сказала Глава Уряду під час урочистого засідання з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

Водночас Прем'єр-міністр наголосила, що незважаючи на велику протидію ініціативі на місцях, Уряду крок за кроком все-таки вдається ламати цей супротив: "Він не зламається відразу, тому що ці мафіозні структури за всі послуги запланували отримати з громадян 6 мільярдів гривень прямими платежами і 6,5 мільярда гривень запланували отримати з бюджету тільки за видачу державних актів. Але ми сьогодні перекрили все".

"Сьогодні, помінявши вже близько 300 чиновників Держкомзему, я ще до кінця не можу зламати хребет земельній мафії, - підкреслила Юлія Тимошенко. - Але я знаю по прізвищах - хто видав акти, а хто ні, хто скільки видав. І ми сьогодні як гнилі зуби видаляємо їх з нашого суспільного життя. І ставимо нових, чітких, зрозумілих, відданих справі людей, і так будемо далі робити".

Державний комітет України із земельних ресурсів
Категорія: Постанова уряду № 844 | Переглядів: 1013 | Додав: ifgeozem | Рейтинг: 0.0/0